Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Håvard Storvestre sine nettsteder. Håvard Storvestre er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: havardstorvestre.no

Personopplysninger som behandles

Håvard Storvestre samler ikke inn personopplysninger som personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:

– For og etternavn
– Bedriftsnavn
– Epostadresse
– Telefon

Hvordan informasjon innhentes?

Håvard Storvestre samler inn opplysninger gjennom skjemaer på nettsidene. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenestene eller produktene.

Eksempler på skjema:
  • Kontaktskjema
  • Nyhetsbrev (MailChimp)
  • Formålet med informasjonen som innhentes
  • For å kunne besvare henvendelser fra kunder og kontakter
  • Oppdatere abonnenter av nyhetsbrev
  • Hvordan lagres informasjonen?

    Informasjon innhentet gjennom skjema på havardstorvestre.no lagres i kunde- og medlems-registeret. Fornavn, etternavn og epostadresse lagres også i Mailchimp for å kunne sende ut nyhetsbrev til kontakter.

    Hvordan slettes opplysningene?

    Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte info@havardstorvestre.no

    Utlevering av informasjon til tredjepart?

    Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Håvard Storvestre kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Håvard Storvestre.

    Samtykke

    Ved innsending av skjema samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

    Rettigheter

    Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

    Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

    Dersom du mener at Håvard Storvestre ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

    Kontaktinformasjon

    Håvard Storvestre
    tlf. 98 43 70 70
    info@havardstorvestre.no

    Informasjonskapsler

    Vår nettside samler inn informasjonskapsler (cookies) når du besøker den. Vi bruker ikke informasjonen som er samlet inn med informasjonskapsler for å få tilgang til informasjon. Informasjonskapsler inneholder ikke informasjon som personlig identifiserer deg. Informasjonskapslene som brukes på nettstedet inkluderer de som er strengt nødvendige informasjonskapsler for tilgang og navigering, informasjonskapsler som sporer bruk og husker valgene dine.

    Følgende cookies benyttes på havardstorvestre.no

    WordPress
    Formål: Publiseringsløsning
    Varighet: Så fort nettleserøkten avsluttes
    Les våre personvernregler øverst på denne siden

    Google Analytics
    Formål: Analyse av nettstedsbruk
    Varighet: Inntil 25 måneder
    Tredjepartstilgang til opplysninger: Google Privacy Policy

    Twitter / Facebook
    Formål: Tips/del tjeneste
    Varighet Twitter: Inntil 18 måneder
    Varighet Facebook: Inntil 3 måneder
    Tredjepartstilgang til opplysninger: Twitter Privacy Policy , Facebook Privacy Policy

    Unngå bruk av informasjonskapsler

    Hvis du ikke ønsker å godta bruk av informasjonskapsler, kan du tilpasse innstillingene i nettleseren din (ofte under Internett-alternativer) for å automatisk avvise informasjonskapsler eller for å informere deg hver gang et nettsted ber om å lagre informasjonskapsler.

    Sletting av informasjonskapsler

    Du kan også slette informasjonskapsler, som allerede er lagret på datamaskinen din. Slik gjøres dette avhengig av hvilken type nettleser du bruker.

    Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nb-NO/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies
    Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/no/kb/Deleting%20cookies
    Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=no
    Opera: http://help.opera.com/Mac/12.10/en/cookies.html
    Safari: https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=no_NO&locale=en_US