80% av all kommunikasjon i dag skjer gjennom bilder

Hvorfor velge profesjonell fotograf?

Investering i profesjonelle fotografi er en investering i visuell kvalitet.
Kommersielle fotografier kan brukes på så mange måter for å presentere en bedrift, spesielt i denne digitale tidsalderen. Slike bruksområder inkluderer blant annet nettsteder, sosiale medier, digital/trykt annonsering, PR, blogger og utsmykning av interiør.

Når du vurderer å markedsføre bedriften din, kan ofte årsakene til å velge en profesjonell fotograf bli misforstått eller bare glemt. Her er noen fordeler ved å velge en profesjonell fotograf for å ta bilder for din virksomheten.

1. Visualisere produktet og tjenesten

Profesjonelle fotografer har en visjonen om å skape bilder som forbedrer det visuelle uttrykket til din bedrift. Noen ganger kan bilder gi et feil førsteinntrykk. Det er jobben til fotografen å vise produkter, mennesker eller tjenester i riktig og flatterende lys.

2. Kvalitet i alle ledd

Det er viktig for ethvert bilde å vise kvalitet. Den profesjonelle fotografen vil fange bilder på den måten som best viser detaljene og unikheten til deres bedrift. God kvalitet på ansattbilder, produktbilder eller andre bilder er en faktor som kan løfte merkevaren og avgjør ofte kundens inntrykk av bedriften.

3. Lag et ønske om å kjøpe dine produkter og tjenester

Fotografens erfaring og kreativitet vil sikre at dere får iøynefallende bilder som vil gi målgruppen et ønske om å handle dine varer og tjenester.

4. Stå ut fra konkurrentene dine

Kvaliteten og måten bedriften din presenteres i bildene vil skille seg ut fra konkurrentene dine. I kampen om oppmerksomheten fra forbrukere på nett kan ofte visuelle virkemidler være nøkkelen til å skape stoppeffekt og engasjement.

Høy bildekvalitet øker troverdigheten til bedriften. Det gir en mer autentisk, ekte og genuin relasjonen.

Du er hjertelig velkommen til å bla gjennom noe av arbeidet mitt på og ta kontakt om du har spørsmål.

// Kontaktinfo

La oss jobbe kreativt sammen

Alt starter med en samtale..

Jeg blir glad for å høre fra deg. Ta kontakt via kontaktskjemaet, direkte på e-post eller sosiale medier, så hører du fra meg innen kort tid.

Kontaktskjema


     Hvor hørte først om mine tjenester?
  ReferanseTidligere kundeGoogleFacebookInstagramLinkedIn


  Håvard Storvestre
  Sosiale medier
  Fotograf Oslo | Håvard Storvestre | Gjør et inntrykk. Bli husket.

  Innhold til digitale og trykte medier

  Uansett om du vil fremheve en rekke produkter eller forskjellige bruksområder for ett produkt, gir bilder deg en mulighet til å fortelle historien din.

  Se eksempler